17/8/14

Στο Αλάτι και Πιπέρι τρως στου Ωρωπού τα μέρη!

Την προηγούμενη Κυριακή βρέθηκα με τον φίλο Ζαμπόνις, κι ένα φιλικό μας ζευγάρι, στη Σκάλα Ωρωπού (Νέα παλάτια γράφει η απόδειξη) για πρωινό μπανάκι και μεσημεριανό φαγάκι. Όταν πρότεινε το εν λόγω μαγαζί δεν είχα κανένα λόγο να διαφωνήσω μιας και συνήθως όταν προτείνει κάποιος μας να πάμε κάπου είναι εγγύηση (και εγγύηση να μην είναι είναι ένας ακόμα λόγος για να γράψουμε στο blog).

Μιας και δεν έχω να αναφέρω τίποτα για τη διακόσμηση, επειδή καθήσαμε στον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού που όμως είχε θέα θάλασσα-λιμανάκι, ας περάσω στην παραγγελία που δώσαμε στην εξυπηρετική σερβιτόρα που το μόνο λάθος που έκανε ήταν ότι μας έφερε δύο μερίδες πατάτες με τσένταρ και μπέικον αντί για μία που ζητήσαμε. Πταίσμα όπως αποδείχτηκε γιατί οι φρέσκιες πατάτες έγιναν ανάρπαστες από τους τέσσερις μας. Πέρα λοιπόν από τις πατάτες πήραμε 3 σκεπαστές, με γύρο χοιρινό, κοτόπουλο και ντονέρ, μία μερίδα γύρο χοιρινό και μία χωριάτικη σαλάτα.

Το λάθος μας ήταν ότι παραγγείλαμε σαλάτα. Και όχι γιατί δεν ήταν φρέσκια ή ήταν ακριβή (€5,80) αλλά γιατί έμεινε σχεδόν ανέπαφη λόγω των κυρίως πιάτων που πήραμε δηλαδή θα μπορούσαμε να εξοικονομήσουμε χρήματα. Και πάμε τώρα και στις σκεπαστές και στη μερίδα που ήρθαν ζεστά, σχεδόν καυτά, στο τραπέζι μας. Αλλά το καλύτερο δεν είναι αυτό αλλά ότι ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ! Και δεν υπερβάλλω καθόλου αφού να φανταστείτε ήταν η πρώτη φορά που δεν κατάφερα να φάω όλο μου το φαΐ. Το ίδιο έπαθε και ο Ζαμπόνις, το καλό βέβαια είναι ότι μπορείς να ζητήσεις να το πάρεις για το σπίτι. Για να σας δώσω να καταλάβετε η σκεπαστή ήταν δύο τεράστιες πίτες πάνω κάτω γεμάτη ανάμεσα με γύρο ή ντονέρ, και σως. Την επόμενη φορά που θα πάω θα δοκιμάσω το σουβλάκι του που απ' ότι είδα σε διπλανό τραπέζι ήταν κι αυτό τεράστιο.

Για την ιστορία για όλα αυτά πληρώσαμε €46,70, δηλαδή λιγότερο από €12 το άτομο και σκάσαμε από το πολύ φαΐ! Σίγουρα το συνιστούμε αν τυχόν βρεθείτε στον Ωρωπό.

Αλάτι & Πιπέρι
Προποντίδος 44, Νέα Παλάτια Ωρωπού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου