17/11/09

Για βάφλα; Μα φυσικά στο Waffle House!




Η καλύτερη βάφλα που έχετε δοκιμάσει ποτέ.Είναι το μέτρο σύγκρισης για όλα τα υπόλοιπα μαγαζιά που φτιάχνουν βάφλες. Η βάφλα είναι η ιδανική, αφράτη αλλά όχι άψητη και παράλληλα καλά ψημένη αλλά όχι υπερβολικά πολύ ώστε να είναι ξερή. Μία μεγάλη ποικιλία από υλικά άριστης ποιότητας για να βάλετε από πάνω όπως επικαλύψεις σοκολάτας διαφόρων ειδών, ζεστή σοκολάτα, ζεστή καραμέλα και φυσικά καλόφτιαγμένο παγωτό διαφόρων γεύσεων με προσωπική προτίμηση σε σοκολάτα καραμέλα (μία γεύση είναι αυτή και πρέπει να τη δοκιμάσετε όπως και δήποτε) waffle ice (εξαιρετικό) και μόκα (απλά απολαυστική). Το Waffle House ξεκίνησε από τη Νάξο όπου έχει δύο μαγαζιά στη Χώρα και στην Πλάκα ενώ στην Αττική θα το βρείτε στη Βουλιαγμένη Ποσειδώνος 17 σ'ένα καθαρό και περιποιημένο χώρο με θέα και θάλασσα. Επίσης το σέρβις είναι φιλικό, αξιόπιστο και αρκετά γρήγορο (αυτό πάντα βέβαια εξαρτάται από ημέρα, ώρα και φυσικά εποχή του χρόνου).Και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του blog θα ανοίξει στο μέλλον και στα βόρεια προάστια (μάλλον στην Κηφισιά).

Υ.Γ. 18-8-2013 (update)
Πήγαμε με τον σταθερό συνδαιτημόνα, σύντροφο και φίλο τόσα χρόνια Ζαμπόνις στο waffle house σήμερα μετά από μπανάκι επειδή μας έπιασε μια λιγουρίτσα για βάφλα...
Απλώς θα σας παρουσιάσουμε μόνο τη βάφλα (μετά της αποδείξεως της) που πήρα εγώ...





Υ.Γ. 07-8-2016 (update)
 Πήγαμε για μια βάφλα ακόμα. Εγώ, ο Ζαμπόνις και μερικοί φίλοι ακόμα.

Αυτή είναι η δική μου.

5 σχόλια:

  1. Να κάνεις και αρνητικά σχόλια, όμως όχι μόνο γλύψιμο...για να ξέρουμε τι να αποφεύγουμε!!!
    Καλή συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατά τη δική μου άποψη το συγκεκριμένο μαγαζί δεν έχει αρνητικά. Όποιος έχει μπορεί να αφήσει ένα σχόλιο που να αναφέρει τι δεν του άρεσε. Εκεί που θα υπάρχουν αρνητικά σαφώς και θα αναφέρονται. Όπως και αν έχει μόνο αρνητικά και καθόλου θετικά.
    Ελπίζω να είσαι γουρλής γιατί είσαι ο πρώτος που σχολίασες... (εκτός από μένα δηλαδή). Χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λεβεντόπαιδα καλή αρχή! Χώστε τα όπως νομίζετε διότι από προσωπική αλλά και επαγγελματική εμπειρία γνωρίζω ότι ο χώρος της εστίασης στην Ελλάδα (και ιδίως στην Αθήνα) είναι άθλιος και χρειάζεται κράξιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα γίνει και ποιο επισταμένο review μην ανησυχείτε. Αλλά η αλήθεια είναι οτι το μέρος αυτό είναι απο τις καλύτερες επιλογές (για να μην πώ η καλύτερη δεν τις έχω δοκιμάσει όλες) για βάφλα τουλάχιστον στα νότια προάστια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή