22/6/11

Scherzosa (Σύρος)

Ένα μαγαζί που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το λιμάνι της Σύρου. Οπότε το επισκεφτήκαμε λίγο πριν φτάσει το καράβι, που για κυριακάτικο απογευματινό δρομολόγιο  ήρθε γύρω στις 15:30 οπότε άμα το επισκεφτείτε γύρω στις τρεις παρά πιστεύω προλαβαίνετε να τσιμπήσετε κάτι.
Αν θυμάμαι καλά είναι μια πιτσαρία που είχε επισκεφτεί και ο Έκτορας Μποτρίνι με την εκπομπή που έκανε τότε, τον Εφιάλτη στην κουζίνα, αλλά δε μπόρεσα να βρώ το επεισόδιο εκείνο.

Λοιπόν είναι μια πιτσαρία, που έχει πίτσα με ζύμη παραδοσιακού ιταλικού τύπου, δηλαδή πολύ λεπτή. Εμείς πήραμε μία με το όνομα Φιλαδέλφεια κοινώς γιατί έχει μέσα τυρί Φιλαδέλφεια και μία μπάρμπεκιου. Η πρώτη είναι πολύ ελαφριά ενώ η δεύτερη σου πέφτει λίγο βαριά. Πάντως καλοφτιαγμένες και οι δύο. Και πήραμε και μία μακαρονάδα πουτανέσκα που ήρθε καυτή στο τραπέζι. Ήταν γευστική αλλά πιστεύω έχω φάει και καλύτερες, βέβαια για τελευταία στιγμή καλά ήτανε. Τώρα από τιμές τρία άτομα πληρώσαμε €38.30 που το θεωρώ ακριβό, ενδεικτικά για τη μία πίτσα πληρώσαμε €14. Το σέρβις από την άλλη ήταν ικανοποιητικό, ευγενικό το παιδάκι, λίγο η κουζίνα πρέπει να έχει ένα θεματάκι και ίσως αργήσει την παραγγελία.



 Υ.Γ. Έχει κλείσει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου