20/1/10

Ολίγη από Ζάχο

Κι οταν λέμε ολίγη εννοούμε ένα σουβλάκι στα γρήγορα κι οταν λεμε Ζάχο εννοούμε τη γνωστη αλυσίδα σουβλατζίδικων των νοτίων προαστίων. Εγώ επισκέφτηκα το κατάστημα της Γλυφάδας παρεμπιπτόντως. Κι οταν λέμε σουβλάκι εννοούμε κανονικό μέγεθος καλά τυλιγμένο, χορταστικό με γεύση κι όχι αυτό το ανεκδιήγητο πράγμα που πουλάνε πανάκριβα στο λάδι και ρίγανη και προσπαθούν να στο πασαρουν για σουβλάκι και για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε στην πιο κάτω ανάρτηση.
Έτσι, το σουβλάκι που φτιάχνουν στο Ζάχο ήταν καλό αλλά θα προτιμούσα την πίτα όχι τόσο ξεροψημένη και να είχε λίγο περισσότερο κρεμμύδι. Κατά τ' άλλα και ο γύρος του ήταν καλός και χορταστικό και το κυριότερο σε νορμάλ τιμή.

8 σχόλια:

 1. Ο Ζάχος το τιμολογεί €1,80 ενώ στο λάδι και ρίγανη έχει €2,80.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Θα δικαιολογούνταν αν είχε πολύ καλή ποιότητα και μεγαλύτερο μέγεθος από το κανονικό. Από τη στιγμή που δεν ισχύουν αυτοί οι δύο λόγοι είναι απάτη. Και αυτό μας επιβεβαιώνει ότι οι Έλληνες είναι κορόιδα, πολύ μεγάλα κορόιδα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Συμφωνώ με την κριτική, αλλά νομίζω έπεσες στην περίπτωση σχετικά με την πίτα. Εγώ παραγγέλνω αρκετά συχνά και δε μου έχει τύχει πίτα τόσο ξεροψημένη. Πάντως είναι και θέμα γούστου. Παράγγειλέ το παιδικό με σως και θα με θυμηθείς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι και στο σουβλάκι το μέγεθος μετράει!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Την επόμενη φορά που θα πάω εκεί θα ζητήσω παιδικό με σως και το συζητάμε τότε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αναστάσιε αν δεν μετράει στο σουβλάκι το μέγεθος που μετράει δηλαδή χα χα χα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή