20/11/11

Στη σχάρα του χασάπη

Σάββατο βράδυ και στη Γλυφάδα επικρατεί το αδιαχώρητο από κόσμο. Εμείς πάμε να τσεκάρουμε την σχετικά καινούργια άφιξη στο χώρο του φαγητού, το Butcher's grill το οποίο βρίσκεται δίπλα στο Cinepolis. Το μαγαζί μπορείς να το χαρακτηρίσεις σουβλάκι - bar, ένα εξευγενισμένο σουβλατζίδικο.
Ο χώρος είναι ωραίος, με το ξύλο να κυριαρχεί παντού στο χώρο και στους τοίχους να κρέμεται το μενού αν κατάλαβα καλά. Εμείς κάτσαμε πάνω, στο κεντρικό τραπέζι, που αν και είχε κόσμο το μαγαζί ήταν αρκετά άνετα. Το σέρβις ήταν ευγενικό, εξυπηρετικό και στα συν βάζω το γεγονός ότι έφερε όλα τα κυρίως πιάτα μαζί.
Μεγάλη παρέα ήμασταν, 9 άτομα για την ακρίβεια και πήραμε για αρχή 3 μερίδες τηγανητές πατάτες, φρέσκιες (που έτσι πρέπει να είναι σε όλα τα μαγαζιά), 5 μερίδες πιτάκια, καλοψημένα (και γενικότερα όλες οι πίτες του είναι αλάδωτες), σως bbq που μου άρεσε αρκετά σε αντίθεση με τη σως μουστάρδας που έφερνε περισσότερο σε μαγιονέζα με λίγη μουστάρδα μέσα, λουκάνικο αραχώβης (γευστικό).
Για κυρίως πήραμε μια μερίδα γύρο κοτόπουλο, μια μερίδα καλαμάκι χοιρινό, 2 σκέτα καλαμάκια κοτόπουλο, 2 γιαουρτλού, 1 πίτα καλαμάκι χοιρινό, ένα πίτα γύρο κοτόπουλο, ένα πίτα γύρο χοιρινό και ένα με μοσχαράκι black angus. Από κανέναν δεν άκουσα κακό σχόλιο για το φαγητό και όσο για τα δύο τελευταία που δοκίμασα εγώ μου άρεσε πολύ το μοσχαράκι, πολύ μαλακό το κρέας αλλά και σωστά ψημένο. Για επιδόρπιο πήραμε ζεστό κέικ σοκολάτας με παγωτό, αν και μικρά τα κομμάτια του κεικ και μόνο μία μπάλα παγωτό δεν ήταν άσχημο. Αυτό που με χάλασε ήταν ότι έπρεπε να τους ζητήσουμε εμείς πιατάκια για το γλυκό αντί να τα φέρουν από μόνοι τους.
Για όλα αυτά μαζί με 5 μπύρες, 2 Coca Cola, μισό λίτρο κρασί και 2 μπουκάλια νερό πληρώσαμε €107.30. Για Γλυφάδα είναι τζάμπα. Ξεχάστε λοιπόν το πιάτσα καλαμάκι (που τον τελευταίο καιρό δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια), τον Bobo και φυσικά την απάτη που λέγεται Λάδι και Ρίγανη με €3.20 το σουβλάκι. Άμα θέλετε να φάτε καλά και σε πολύ κεντρικό σημείο για το πουλ μουρ του θέματος πάτε εδώ.


Butcher's Grill
Ζησιμοπούλου 7α, Γλυφάδα.
Υ.Γ. Έχει κλείσει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου