7/12/12

Σ Το ταβερνάκι μας...

Καλή παρέα, καλό φαγητό και καλή μουσική μας κάνουν καλό Σαββατόβραδο. Και καλό Σαββατόβραδο στην Αργυρούπολη (και όχι μόνο) μας κάνει το ταβερνάκι μας. Εγώ με μια καλή φίλη που γιόρταζε και επέλεξε το συγκεκριμένο μαγαζί βρεθήκαμε λοιπόν Σάββατο βράδυ εκεί.
Το μαγαζί είναι γεμάτο (καλό θα είναι να κάνετε κράτηση πρώτα). Οι σερβιτόροι είναι εξυπηρετικοί και γρήγοροι, όπως και η κουζίνα (γρήγορη). Οι μουσικοί το κατέχουν το αντικείμενο και δε σε κουράζουν ούτε στιγμή σε ένα πρόγραμμα μεγάλης διάρκειας.
Ας περάσουμε και στο κυρίως θέμα. Παρέλειψα να σας αναφέρω πως δεν ήμασταν μόνο δύο, αλλά και ένα φιλικό ζευγάρι ακόμα. Συνεχίζοντας παραγγείλαμε από ορεκτικά, φέτα ψητή την οποία βρήκα εξαιρετική, μπεκρή μεζέ γευστικότατο στο πήλινο μπολ (αν μπορω να το πω έτσι) σαγανάκι καλοτηγανισμένο και τυροκαυτερή αρκετά καυτερή (ο Ζαμπόνις ίσως να την ήθελε λίγο πιο καυτερή ακόμα). Από κυρίως πήραμε ένα ψαρονέφρι και μία χοιρινή τα οποία ήταν γευστικά ναι μεν αλλά ήρθαν λίγο στεγνά στο τραπέζι. Εγώ προσωπικά θα τα ήθελα λίγο πιο ζουμερά αλλά τα αρνητικά τελειώνουν εδώ. Επίσης μια μερίδα λουκάνικο χωριάτικο γευστικό, λίγο πιπεράτο, και την αποκάλυψη του μαγαζιού, καλαμάκι κοτόπουλο. Μεγάλη μερίδα, ζουμερό, πολύ καλά μαριναρισμένο, από τα καλύτερα που έχω φάει. Για όλα αυτά λοιπόν πληρώσαμε €65,50, πολύ καλή τιμή πιστεύω. Ανοιχτά κάθε μέρα από 13:00 μέχρι 01:00. Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο βράδυ με ζωντανή μουσική όπως και Κυριακή μεσημέρι. Εννοείται θα ξαναπάω!
Λόγω φίλης μας κεράσαν ένα λίτρο κρασί, χώρια από αυτό που πήραμε, φρούτο και λουκουμάδες με παγωτό και σοκολάτα.

Το ταβερνάκι μας
Ολυμπίας 6-8, Αργυρούπολη
2109965601

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου