16/5/11

Από Το Παραδοσιακό της Λάρισας στη Γλυφάδα

     Όπως λέει και το όνομα του είναι ένα μαγαζί από τη Λάρισα που έχει ανοίξει και στη Γλυφάδα. Παλιό διώροφο (μπορεί και τριώροφο) σπίτι το οποίο ανακαινίστηκε, επενδύθηκε εξωτερικά με πέτρα και εσωτερικά κυριαρχεί το ξύλο. Μπορείς να κάτσεις εντός ή εκτός σε κάποιο από τα ξύλινα (και αυτά) τραπέζια που αν και πήγα Σάββατο βράδυ βρήκα πολύ άνετα να κάτσω. Το σέρβις είναι εξυπηρετικό και γρήγορο. Εμείς συγκεκριμένα παραγγείλαμε μία φέτα ψητή στη λαδόκολλα η οποία κοστίζει €4 και πιστεύω τα άξιζε τα λεφτά της και με το παραπάνω, καλές πατάτες τηγανητές φρέσκες και όχι προτηγανισμένες στην ίδια τιμή με τη φέτα, πίτες κομμένες με €0,50 η μία αλάδωτες και σωστά ψημένες.
     Πάμε και στα κυρίως τώρα τα οποία ήταν σουβλάκι χοιρινό με κόστος €1.70 σουβλάκι κοτόπουλο €1.80 και λουκάνικο Φαρσάλων €1.70. Τα σουβλάκια τρωγόντουσαν ευχάριστα (αν και έχω φάει και καλύτερα και φτηνότερα) ενώ το λουκάνικο αν και καλό και γευστικό θα έπρεπε να έχει περισσότερο πράσο μέσα, μάλλον θα έπρεπε να το αντικαταστήσουν με λουκάνικο Παλαμά Καρδίτσας. Και για να πιούμε πήραμε 2 καραφάκια τσίπουρο Τσιλιλή που κοστίζουν €2.50 το ένα (αν και με χάλασε ότι δεν είχε με γλυκάνισο), ίσως λίγο τσιμπημένη η τιμή του.
     Σύνολο πληρώσαμε (μαζί με το νερό) €25.50 αλλά πιστεύω ότι τα άξιζε τα λεφτά του κατά 80% οπότε άμα είστε Γλυφάδα και θέλετε κάτι να φάτε έχετε το στα υπ' όψιν σας.


Το Παραδοσιακό της Λάρισας στη Γλυφάδα
Ν. Ζέρβα κ' Κύπρου, Γλυφάδα

Υ.Γ. Έχει κλείσει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου